Prosimo počakajte...
 
 

Izberite
» Računalniki
» Blagajne
» RAČUNALNIŠKI DELI
» Prenosniki
» Monitorji
» Tiskalniki
» TV, AUDIO, VIDEO
» Foto
» POS oprema
» Video nadzor
» Programska oprema
» Potrošni material
» GSM OPREMA
» Razprodaja
Uporabniki
Uporabniško ime:

Geslo:Pozabil sem geslo | Nov uporabnik

Nakupovalna košarica
Košarica je prazna
vrednost: 0,00 €

Orodja
» Domov
» Izvozi cenik v XLS
» Izvozi cenik v XML
Naročila:
» Novo naročilo
» Pregled naročil
» Moji podatki

Piškotki Več o tem

Kreditiranje

Kreditiranje

 

 

SKB kredit na prodajnem mestu - Benedikt

 

1. Lastnosti SKB kredita na prodajnem mestu:

• višina kredita je najmanj 150,00 EUR in največ 1.500,00 EUR;

• minimalni znesek nakupa znaša 170,00 EUR;

• odplačilna doba je 3 do 24 mesecev;

• minimalni priliv iz naslova neto plače na račun kreditojemalca ne sme biti manjši od zakonsko določene minimalne plače, ki je trenutno 584,29 EUR

• maksimalna višina anuitete je lahko 25,00% od zneska zadnjega mesečnega priliva;

• enovita nominalna obrestna mera in je nespremenljiva;

• najnižji mesečni obrok ne sme biti manjši od 20,00 EUR;

• za nakup po enem računu je lahko odobren samo en SKB kredit na prodajnem mestu.

2. Komu je namenjen SKB kredit na prodajnem mestu?

• SKB kredit na prodajnem mestu lahko pridobi polnoletni državljan Republike Slovenije (star najmanj 18 let in največ 75 let), ki je v delovnem razmerju ali je upokojen.

• Kreditojemalec je lahko stranka katere koli banke ali hranilnice (imetnik osebnega računa), ki ima plačilno kartico BA Maestro.

3. Dokumentacija, potrebna za odobritev SKB kredita na prodajnem mestu:

Osnovni dokumenti:

• osebna izkaznica, vozniško dovoljenje (izdano 2009 ali kasneje; imeti mora že naveden naslov imetnika) ali potni list kupca kreditojemalca;

• davčna številka (potrdilo ali izjava);

• kartica BA Maestro, katere imetnik je kupec (kartica mora biti na njegovo ime).

• ZAPOSLENI KREDITOJEMALCI:

izkazani najmanj trije prilivi iz naslova plače ali pokojnine na transakcijski račun za zadnje tri mesece pred odobritvijo kredita s tem, da so vsi prilivi najmanj v višini minimalne neto plače – trenutno 584,29 EUR.

Višina prilivov se izkaže tako, da kreditojemalec predloži:

zadnje tri izpiske prometa po transakcijskem računuki jih matična banka pošlje kreditojemalcu na dom kot imetniku transakcijskega računa ali izpiske iz elektronskega bančništva za zadnje tri mesece pred odobritvijo kredita, katerih verodostojnost potrdi matična banka kreditojemalca z datumom in podpisom delavca banke. Iz izpiskov morajo biti razvidni prilivi iz naslova plače, ki jih je kreditojemalec prejel v zadnjih treh mesecih pred odobritvijo kredita.

ali

obrazec ''Vloga za posredovanje podatkov o prilivih in odtegljajih na transakcijski račun'', ki ga izda matična banka s tem, da so vpisani podatki o prilivih iz naslova plače za zadnje tri mesece pred odobritvijo kredita. Vloga mora vsebovati datum, žig in podpis delavca banke, ki je dokument izdal.

• UPOKOJENCI :

izkazani najmanj trije prilivi iz naslova pokojnine na transakcijski račun za zadnje tri mesece pred odobritvijo kredita s tem, da so vsi prilivi najmanj v višini minimalne neto plače/pokojnine. Višina prilivov se izkaže tako, da kreditojemalec predloži:

zadnje tri izpiske prometa po transakcijskem računuki jih matična banka pošlje kreditojemalcu na dom kot imetniku transakcijskega računa ali izpiske iz elektronskega bančništva za zadnje tri mesece pred odobritvijo kredita, katerih verodostojnost potrdi matična banka kreditojemalca z datumom in podpisom delavca banke. Iz izpiskov morajo biti razvidni prilivi iz naslova pokojnine, ki jih je kreditojemalec prejel v zadnjih treh mesecih pred odobritvijo kredita.

ali

obrazec ''Vloga za posredovanje podatkov o prilivih in odtegljajih na transakcijski račun'', ki ga izda matična banka s tem, da so vpisani podatki o prilivih iz naslova pokojnine za zadnje tri mesece pred odobritvijo kredita. Vloga mora vsebovati datum, žig in podpis delavca banke, ki je dokument izdal.

ali

zadnje obvestilo ZPIZ-a o prejeti pokojnini.

Primer informativnega izračuna nakupa v vrednosti 600 EUR z DDV z različno ročnostjo vračila:

<